Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0499 15 95 96

Schanskorf (of steenkorf) voor woning of zaak geeft extra cachet

Wie kiest voor een schanskorf van De Steenkorf uit Lier kiest voor een betaalbare en kwalitatieve omheining en afsluiting van elk gebouw of domein.

Wij beschikken over diverse schanskorven in standaardformaten. Uiteraard maken wij ook steeds exemplaren op maat die perfect aansluiten bij uw wensen en verlangens.

Passende korven

Een schanskorf die u bestelt bij De Steenkorf wordt in de meeste gevallen gevuld met stenen die door onze externe leveranciers aangebracht worden. Hebt u echter zelf een voorkeur voor een andere steensoort? Laat het ons dan zeker weten en wij zorgen voor perfect passende korven.

Wij voeren opdrachten uit voor particulieren en bedrijven en dit voor de hele regio Vlaanderen.

Duurzaam alternatief

Steenkorven zijn onderhoudsvriendelijk en gaan heel lang mee. Het gegalvaniseerd staal dat wij gebruiken is van extra hoge kwaliteit. Daarmee kunnen we een stabiele structuur van steenkorven tot wel drie meter hoog garanderen.

Mogelijkheden van steenkorven

Met steenkorven kan u heel veel kanten uit. U kunt ze gebruiken als omheining van uw tuin, als brievenbus, als tuinhaard, als vijverdecoratie, als bloembak, als reclamezuil en nog veel meer!

Contacteer ons

Aarzel dus niet langer en kies meteen voor een mooie en duurzame omheining! Contacteer ons meteen voor een eerste afspraak of vrijblijvende offerte!